‍‍‍Pinnacle National Park: Soar with the Condors

Buurtbrief West TAPT Festival

Onderstaande brief is verspreid in de omgeving van het Rembrandtpark in Amsterdam, om omwonende te informeren
‍‍‍over het evenement West TAPT Festival 2018.

 

Beste buurtbewoner,

Hierbij willen wij je informeren over het Festival; ‘West TAPT,’ (voorheen BierWest) dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 september plaats vindt in het Rembrandtpark. Vorig jaar vond het festival plaats op dezelfde locatie aan het water in het Rembrandtpark in een afgezet gebied ter hoogte van de Staalmeesterslaan 203.

 

Over het evenement

West TAPT is een gemoedelijk speciaalbier evenement waar verschillende speciaalbier brouwerijen hun speciaalbieren zullen presenteren en verkopen. Daarnaast zullen er een aantal eetgelegenheden aanwezig zijn en zal er gedurende de dag leuke muziek zijn. De vrijdag zal in het teken staan van een vrijdagmiddag/avond borrel, de zaterdag van West TAPT is de festival editie. Beide dagen zijn enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Voor West TAPT dient men een geldig entree bewijs te hebben. Zonder een dergelijk entree bewijs is toegang tot het terrein niet mogelijk. De laatste tickets zijn te koop via de online ticketshop op onze website; www.taptfestival.nl en via onze Facebook pagina www.facebook.com/taptfestival.

Voor buurtbewoners zijn er korting tickets met 25% korting te koop. Ga hiervoor naar: www.taptevents.nl/westbuurtkorting

 

Beperken overlast

De vergunning is verstrekt door Stadsdeel Nieuw West. In samenspraak met het stadsdeel, de politie, de brandweer en buurtcoördinator zijn de veiligheids- en overlastaspecten zorgvuldig bekeken en besproken. Tijdens de evenementen dragen wij als organisatie, zorg voor het bewaren van de veiligheid en doen we ons best de overlast tot het minimale beperken. Er wordt voldoende beveiliging ingezet en verkeersregelaars reguleren de toestroom van bezoekers het park in- en uit.  Uit ervaring en verwachting komen de meeste bezoekers lopend of met de fiets. Fietsen dienen te worden geplaatst in de daarvoor bestemde fietsenstalling voor de entree van het evenement.

 

Programma

De opbouw start op woensdag 19 september om 08:00 uur. De eerste soundchecks vinden plaats op vrijdag 21 september om 14:00 uur en zaterdag 22 september tussen 11:00 en 13:00 uur.  Het evenement zelf is op vrijdag van 17:00 tot 23:00 uur en op zaterdag van 13:00 tot 23:00 uur.De afbouw begint direct de dag na het evenement om 08:00 uur en duurt t/m dinsdag 25 september 18:00 uur. Er zullen op die dagen geen luidruchtige werkzaamheden plaatsvinden voor 08:00 en na 22:00 uur.

 

Vragen en klachten

Om klachten over eventueel geluidsoverlast tijdens het evenement te beperken, worden de geluidsnormen die in de vergunning zijn vastgelegd, door ons bewaakt. Daarnaast zal de afdeling Inspectie van stadsdeel Nieuw-West tijdens het festival regelmatig metingen verrichten. Ook wordt zowel bij het binnenkomen, als bij het verlaten van het evenement toegezien op een goede dosering van bezoekersstromen.Alle betrokkenen doen hun best u zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Mocht u tijdens het evenement toch overlast ondervinden, dan kunt u bellen op 14 020 van de gemeente Amsterdam, of digitaal via www.amsterdam.nl. Tevens zijn wij gedurende de periode van op- tot afbouw bereikbaar via 06-52016575 en info@dfrnt.nl.

Mocht je verder nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze uiteraard graag via info@dfrnt.nl of via het contactformulier op onze website www.taptfestival.nl.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,
De gehele crew van West TAPT

Star

terug naar TAPT

Copyright TAPT ® 2018