Pinnacle National Park: Soar with the Condors

Inmiddels zijn West TAPT en Oost TAPT (voorheen BierWest & BierOost) niet meer weg te denken uit Amsterdam. Beide festivals etaleren de meeste, lekkerste, nieuwste en beste bieren uit elke windstreek in eigen land en ook ver daarbuiten. Sinds dit jaar hebben we daar Utrecht TAPT aan toegevoegd. Elke editie staat garant voor een ruime keuze aan speciaalbier, heerlijk eten, veel entertainment en fantastische artiesten. De perfecte combinatie voor een dag ‍‍‍vullend programma en een puik feest!‍‍‍

evenementen

West TAPT‍‍‍

Oost TAPT‍‍‍

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE LAATSTE‍‍‍ ONTWIKKELINGEN?

Meld je hier aan voor de TAPT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de geplande evenementen en de nieuwe opkomende evenementen. Dit betreft een mailing zonder commerciële doeleinden, puur en alleen om jou op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij TAPT.

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Inf‍‍‍o

Huisreglement

Algemeen

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Con‍‍‍tact

Vraag?

Facebook

Instagram

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Partn‍‍‍ers

Bier & Co.

BrewDog

Weihenstephan

evenementen

info

Contact

home

partners

Copyright TAPT ®‍‍‍ 2018‍‍‍

Your Branded Bar

Werken?

Nieuwsbrief

TICKETS

BierWest Festival 2017 |  Rembrandtpark, Amsterdam
15, 16 & 17 september 2017

BierOost Festival 2017  |  Jaap Eden Ijsbanen, Amsterdam
13 mei 2017

‍‍‍Aftermovie BierOost Festival 2017

Na twee zeer fijne BierWest edities is het dit jaar alweer tijd voor de derde. En daar hebben we verdomd veel zin in! Wederom zal het prachtige stukje van Rembrandtpark aan het water omgetoverd worden tot een bier, eet en dans paradijsje. We zijn er lekker vroeg bij dus we kunnen jullie nog niet al teveel verklappen, maar wat we wel kunnen delen met jullie is het feit dat er dit jaar een ook VRIJ-MI-BIER Editie op de vrijdag aan toegevoegd is. Het perfecte excuus om na werk, met al je collega's (of misschien juist niet) lekker te bieren en het weekend goed te beginnen! Leuk niewaar?

Dan is er uiteraard de zaterdag zoals je hem kent, 18 jaar ouder only, kinderen en baby's blijven thuis en de handen gaan de lucht in. Daarentegen op de zondag mogen de koters wel weer mee en sluit je je weekend relaxed liggend in het gras af.

De tweede editie van BierOost Festival was wederom een groot succes! Met 3.000 bier liefhebbers, meer dan
100 verschillende spe
ciaalbieren uit binnen- en buitenland, heerlijk eten, spelletjes en te gekke artiesten
was het een prachtige dag!

We willen iedereen die aanwezig was en/of bijgedragen heeft aan BierOost Festival enorm bedanken. Zonder jullie geen BierOost Festival!
Tot volgend jaar <3

BierWest Festival 2016  |  Rembrandtpark, Amsterdam
24 & 25 september 2016

Evenementen  2017

Aftermovie BierWest Festival 2016

BierOost Festival 2016  |  Jaap Eden Ijsbanen, Amsterdam
28 m‍‍‍ei 2016

Aftermovie BierOost Festival 2016

BierWest Festival 20‍‍‍15  |  Erasmuspark, Amsterdam
20 september 2015

Aftermovie BierWest Festival 2015

Evenementen archief

Utrecht TAPT Festival 2017 |  Julianapark, Utrecht
26 & 27 au‍‍‍gustus 2017

Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen, TAPT komt naar Utrecht. YEHESS ♥ Utrecht TAPT is niet zomaar een bierfestival....

Verwacht meer dan 100 verschillende bieren uit binnen- en buitenland, heerlijk eten, veel spelletjes en fantastische artiesten waardoor je tot in de late uurtjes zal dansen! En... nog veel meer moois, leuks en fijns voor de nodige glimlachjes.

We toveren het prachtige Julianapark om tot een heus bier, eet en dans paradijsje! Dat is toch genieten?!

Op zaterdag 26 augustus om 13:00 uur openen we de deuren en is het enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder only, kortom; De Festival Editie. Drinken, eten, dansen en ontmoet je nieuwe beste vrienden!  

Zondag 27 augustus is het open voor alle leeftijden, oftewel; De Familie Editie. Hier zijn kinderen, baby's, kinderwagens meer dan welkom om een lekker dagje te chillen in het park.

Is Utrecht er klaar voor?!

Tickets

Utrecht TAPT

Evenementen  2018

Oost TAPT Festival 2018  |  Jaap Eden Baan  | Amsterdam
26 mei 2018

BierOost met een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuw kapsel maar hetzelfde spektakel, al dan niet beter! Oost TAPT Festival ♥Zaterdag 26 mei zal de Jaap Eden Baan weer een metamorfose ondergaan en zich ontpoppen als het bier festijn van Amsterdam.Na de uitverkochte editie van vorig jaar begint de zomer dit jaar wederom zoals het hoort. Verwacht een heerlijke bier line-up, goed eten, muziek om te dansen, spelletjes en 1 groot feest. Dat is toch genieten?!

Veel meer dan alleen heel veel bier‍‍‍

TICKETS