Pinnacle National Park: Soar with the Condors

Inmiddels zijn West TAPT en Oost TAPT (voorheen BierWest & BierOost) niet meer weg te denken uit Amsterdam. Beide festivals etaleren de meeste, lekkerste, nieuwste en beste biere‍‍‍n uit elke windstreek in eigen land en ook ver daarbuiten. Sinds 2017 hebben we daar Utrecht TAPT aan toegevoegd en in 2018 komen er nog paar mooie steden bij!  Elke editie staat garant voor een ruime keuze aan speciaalbier, heerlijk eten, veel entertainment en fantastische artiesten. De perfecte combinatie voor een dag vullend programma en een puik feest!

Is de rest van Nederland klaar voor TAPT?

‍‍‍evenem‍‍‍enten

West TAPT

Oost TAPT

‍‍‍‍‍‍‍‍‍OP DE HOOGTE BLIJVE‍‍‍N VAN ALLE LAATSTE ONTWIKKELINGEN?

Meld je hier aan voor de TAPT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de geplande evenementen en de nieuwe opkomende evenementen. Dit betreft een mailing zonder commerciële doeleinden, puur en alleen om jou op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij TAPT.

‍‍‍‍‍‍‍‍‍In‍‍‍fo

Huisreglement

Algemeen

‍‍‍‍‍‍‍‍‍Contact‍‍‍

Vraag?

Facebook

Instagram

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Partners‍‍‍

Bier & Co.

BrewDog

Weihenstephan

evenementen

info

Contact

home

partners

Copyrig‍‍‍ht TAPT ® 2018

Your Branded Bar

Werken?

Nieuwsbrief

TICKETS

Tickets

Utrecht TAPT

Evenementen agenda  2018

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Veel meer dan alleen heel veel bier

‍‍‍‍‍‍archief

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Arnhem TAPT Festival 2‍‍‍018  |  Gele Rijders Plein
27 & 28 juli 2018

Is Arnhem er klaar voor? Ja toch zeker!? Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli zal TAPT neerstrijken op het Gele Rijders Plein in Arnhem. Verwacht veel speciaalbier, uit binnen en buitenland, heerlijk bijpassend eten, spelletjes, de leukste artiesten en hilarisch entertainment. Want Arnhem TAPT i‍‍‍s naast een speciaalbier festijn, vooral een feestje! 🎉

Kortom, we toveren het Gele Rijders Plein om tot een te gek bier, eet, dans, chill en geniet paradijsje! Daar wil je toch bij zijn?! Op vrijdag 27 juli viert Arnhem het weekend tijdens de VRIJMIBIER Editie. Om 17:00 uur gaan de deuren en de taps open en kun je direct uit je werk lekker borrelen, eten en dansen uiteraard! Met of zonder collega's... dat maakt niet uit want je ontmoet je beste nieuwe vrienden uiteraard tijdens een potje beerpong! GAME ON!

TICKETS

West TAPT Festival 2018  |  Rembrandtpark | Amsterdam
21 & 22 september‍‍‍ 2018

TICKETS

BierWest Festival met een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuw kapsel maar hetzelfde spektakel, al dan niet beter! West TAPT Festival ♥

Op Vrijdag 21 & zaterdag 22 september sluiten we zomer samen af en zal het Rembrandtpark voor de 3e keer omgetoverd worden tot bier, eet, chill, spelletjes en dans walhalla! Verwacht een heerlijke bier line-up, goed eten, muziek om te dansen, spelletjes en 1 groot feest. Dat is toch genieten?!

Voorverkoop start donderdag 2 augustus om 12:00 uur‍‍‍‍‍‍